Календар на плодни денови

Календарот на плодни денови генерира 6 корисни графикони врз основа на внесените информации за менструалниот циклус:

Лутеинска фаза или менструација.
Сигурни денови за секс: Во овој период процентот за забременување е најнизок.
Плодност: Период кога постои најголема веројатност за забременување по сексуалниот однос.
Овулација: Присуство на зрела женска јајце клетка која е способна за оплодување.
Зачнување машко дете: Најголема шанса да забремените со машко дете.
Зачнување женско дете: Најголема шанса да забремените со женско дете.

Внесете ги податоците за вашиот менструален циклус подолу:

Податоци за менструалниот циклус:
Tooltip Датум на последна менструација:  
Tooltip Должина на циклусот Дена
Tooltip Менструација Дена

Напомена: Информациите прикажани на графиконот се од информативен карактер. CRNOBELO.com не презема никаква одговорност за последиците настанати од користењето на овие информации.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg