Импресум


Импресум

impressum.jpg

Директор

Игор Поповски

Главен Уредник

Маја Даскалова

Уредници

Моника Митревска
Симона Симионова

Соработници

Милена Стојановска
Милан Атанасов
Милош Димковски
Марина Аврамовиќ
Софија Спирова

Видео Едитор

Николај Митрески

Систем Администратор

Зоран Димовски

Маркетинг

Емилија Петровска (Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.)