За нас


За нас

CRNOBELO.com е лајфстајл портал кој нуди вонвременски содржини чија примарна цел е да ги забавува посетителите, но и да им нуди содржини кои се корисни во секојдневното живеење.

Знаејќи ги барањата и очекувањата на сите оние кои сакаат квалитетно да го искористат своето време, а воедно и да научат и дознаат нешто повеќе, направивме микс на содржини кој ги исполнува сите критериуми за забавно и квалитетно поминато време на Интернет.

Нашето постоење се должи на Вашата доверба и безрезервна поддршка која ни ја давате во изминативе 8 години за што сме ви бескрајно благодарни Вам, наши верни читатели.

  • Над 2.5 МИЛИОНИ посети месечно
  • Над 10 МИЛИОНИ прегледани страници месечно
  • Над 700.000 УНИКАТНИ посетители месечно
  • Над 5 МИНУТИ просечно време поминато на страницата

Но, ние не застануваме тука! Полека и сигурно продолжуваме понатаму да го правиме CRNOBELO.com централно место за забава, каде што ќе Ви бидат достапни најразновидни содржини кои квалитетно ќе го исполнуваат Вашето време поминато на Интернет.

Со почит,
CRNOBELO.com

 
Маркетинг контакт

Емилија Петровска   ZaNas-CrnoBelo 12070/551-783      ZaNas-CrnoBelo 15Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 
Досегашни клиенти

1 2 3
1 1 1
1 1 1
1 1 1
1 1 1
1 1 1

Најнови игри