Новости | Novosti - CRNOBELO.com

Новости

Книги

3-novi-knigi-koi-ke-vi-predizvikaat-solzi-od-smea-i-taga-01.jpg

3 нови книги кои ќе ви предизвикаат солзи од смеа и тага

Од кога не сте прочитале нешто добро? За вас имаме три нови предлози за времето кое како да е скроено за читање и одмор. Сте плачеле поради премногу тажна книга? А што кога, пак, книгата е толку симпатична и духовита, што нема да можете да ја…


Најчитани неделава