Најлуксузните автомобили што ќе имаме можност да ги видиме годинаваМожеби во 2020-та нема да видиме летачки автомобили, но дефинитивно ѝ се доближуваме и на таа идеја. Моделите што треба да се пуштат во продажба годинава имаат неверојатни перформанси и технологија и дефинитивно изгледаат како автомобили на иднината. Сепак, ова значи и дека имаа доста висока цена. Од Bentley Mulsanne, па сè до Rolls Royce Dawn, ова се најлуксузните автомобили за 2020-та.