Маж дизајнирал специјална електрична количка за неговата парализирана сопруга да може да оди секаде со негоЗак Нелсон сакал на својата сопруга, која не може да оди, да ѝ го подари светот и таа да може да шета секаде со него, па за неа дизајнирал специјална електрична количка.

The HWD Facebook commenting plugin is not published