Тешко детство, проблеми со славата - тажниот живот на Џим КериЏим Кери успеа да го насмее целиот свет, но неговиот живот е далеку од совршен и среќен. После бројните проблеми со родителите во детството, Џим Кери морал да се справи и со самоубиството на неговата поранешна девојка. Актерот и самиот страдал од депресија, а се соочил со секакви проблеми поради неговата слава...