Ештон Кучер и Мила Кунис - Славни врски кои започнаа на филмски сетВо Холивуд доста често се случува колегите од некој филм да се вљубат и да започнат врска. Некои од овие врски траат едвај неколку месеци, но дел од нив се претвораат во нешто многу повеќе. На пример, Ештон Кучер и Мила Кунис се заедно со години, а веќе имаат и деца, а првпат се запознале на снимањето на That 70’s Show. Можеби најинтересно за овој пар е тоа што Мила го имала првиот бакнеж во животот додека снимала сцена со Ештон...