Богато семејство, моќни пријатели - раскошниот живот на Џиџи и Бела ХадидМоментално, Џиџи и Бела Хадид се едни од најбараните супермодели во светот, а се можеби и најплатените. Бидејќи потекнуваат од богато семејство, на двете сестри одамна им е познат раскошниот начин на живот. И Џиџи и Бела веќе се сметаат за модни икони, а дури и кога се појавуваат во лежерно издание, тие носат брендирана облека…