Клои Кардашијан и уште 14 славни самохрани мајки кои одлично се справуваат со мајчинствотоВоопшто не е лесно да бидете родител, па само замислете ги предизвиците со коишто се соочуваат самохраните родители. Иако можеби славните самохрани мајки имаат доволно средства за дадилки или каква било помош, и тие се соочуваат со бројни проблеми штом самите треба да се грижат за нивното дете. Без разлика дали се во таа ситуација поради развод, личен избор или нешто сосем друго, овие жени можат да служат како пример, но и да им бидат инспирација на самохраните мајки ширум светот. Во ова видео можете да ги погледнете славните самохрани мајки кои одлично се справуваат со мајчинството.