Се заљубиле додека работеле на ист филм - интересни факти за Бен Афлек и Ана де АрмасБен Афлек и Ана де Армас се меѓу поновите холивудски парови и изгледа дека се во сериозна врска. Актерите се запознаа додека го снимаа филмот Deep Water, а се чини дека оттогаш се неразделни. И двајцата не споделуваат речиси никакви детали за нивната врска, но веќе се појавија гласини дека актерот ја побарал Ана за жена, но наводно, чекал таа самата да си го одбере вереничкиот прстен.