20 модни комбинации на Кардашијанс што ќе ги помниме уште долгоКардашијанс се едни од највлијателните личности во светот, особено кога станува збор за модата. Некогаш нивните модни комбинации се пречекани со многу критики, но сепак, за нив зборуваат сите. Познатите сестри имаат многу модни утки, но и многу модни погодоци, а во ова видео можете да ги погледнете највпечатливите комбинации што ќе помниме уште долго.