Како изгледале последните месеци од животот на Витни Хјустон?Витни Хјустон, една од најдобрите пејачки на сите времиња, трагично го изгуби животот во 2012-та, кога се удави во нејзината када откако земала кокаин. Познатата пејачка целиот живот се справуваше со зависност од алкохол и дрога. Во 2011-та се дозна дека конечно се ослободила од нејзините пороци и таа самата побарала помош во центар за рехабилитација...