Зошто Тејлор Лотнер, ѕвездата од Twilight, повеќе не добива улоги?Серијалот Twilight беше вистински хит, без разлика дали зборувате за книгите или филмовите. Иако многумина ги критикуваа филмовите, тие сепак беа успешни, па на актерите кои ги имаа главните улоги им се предвидуваше блескава кариера. Роберт Патинсон и Кристен Стјуарт навистина успеаја во Холивуд, но нивниот колега Тејлор Лотнер како целосно да исчезна. Па која е причината за ова? Погледнете го видеото и дознајте?