Не им давала пауза за ручек - поранешни вработени на Џеј Ло кои отворено ја критикувааЏеј Ло е светски позната ѕвезда, но изгледа е вистински кошмар да работите за неа. За многу славни слушаме лоши работи од нивните поранешни вработени, но изгледа никој не се жали колку оние кои работеле кај Џеј Ло. Според еден од нив, пејачката не само што му плаќала малку, туку не му дозволувала да оди на пауза за ручек. Погледнете го видеото и дознајте кои поранешни вработени имаат само лоши зборови за Џеј Ло.