Мајли Сајрус и уште 9 славни кои имаат забрана за влез во некоја државаОбично треба да направите нешто навистина лошо за да ви забранат влез во некоја држава, но кога сте јавна личност и најмалата грешка може да биде причина за тоа. Пред некоја година во јавноста се појави фотографија од Мајли Сајрус, на која таа си ги закосува очите со рацете. Со овој гест изгледа како пејачката да ги исмева луѓето од Азија, па кинеските власти решиле да ѝ забранат влез во Кина...