Бритни Спирс, Меган Фокс - славни кои биле фатени при кражбаПовеќето луѓе не би се осмелиле да украдат нешто, дури и ако навистина им е потребно. Но постојат и оние кои без проблем го прават тоа, понекогаш и од забава. Некогаш, пак, и славните се осмелуваат да украдат нешто, а кога ќе ги фатат, целиот свет дознава за тоа. Бритни Спирс неколкупати е обвинета за ситни кражби – еднаш украла перика од кукла од излогот на некоја продавница, а во друга ситуација ја фатиле како зела запалка без да плати, но веројатно ова не било намерно.