Сиромаштија, депресија, развод - тажни детали од животот на Кели КларксонСветот дозна за Кели Кларксон откако таа победи на American Idol и оттогаш нејзиниот живот тргна во нагорна линија. Но, Кели се справила со многу предизвици пред да стане личноста којашто е денес. Пред да стане славна и богата, Кели и нејзиното семејство едвај сврзувале крај со крај. Бидејќи пејачката добро знае како изгледа сиромаштијата, има изјавено дека парите навистина влијаат врз среќата и дека изреката „Среќата со пари не се купува“ е нешто што го кажуваат само богатите…