Долго време биле само пријатели - слатката љубовна приказна на Шон Мендез и Камила КабејоПосле нивната прва соработка, фановите почнаа да ги замислуваат Шон Мендез и Камила Кабејо како совршен пар. Во медиумите, пак, постојано имаше гласини дека се заедно, дури и пред да ја започнат врската. Пред пет години, Шон и Камила беа добри пријатели, а во една прилика пејачот сподели дека тогаш му било многу страв да ги открие неговите чувства. Всушност, неколку години и двајцата криеле дека сакаат нешто повеќе, само затоа што се плашеле дека ќе бидат одбиени…