Бред Пит и Анџелина Џоли - Најбурните битки за старателство на славнитеСлавните постојано се разведуваат, но нештата се многу покомплицирани кога имаат и заеднички деца. Некои од нив со месеци, па дури и години водат битка за старателството над нивните деца, која може да стане многу бурна. Можеби најпозната битка за старателство е онаа на Бред Пит и Анџелина Џоли. На почетокот од бракот, актерите изгледаа навистина среќно и станаа родители на три биолошки деца. Пред бракот со Бред, Анџелина имаше посвоено две деца, а потоа со Бред посвоија уште едно. Што значи, кога се разделија, двајцата се обидуваа да го добијат старателството над шест деца…