Парис Хилтон, Мел Гибсон - како изгледаат полициските фотографии на славните кои биле уапсени?Некогаш и славните не можат да му избегаат на законот, па многу од нив биле уапсени од разни причини. Многу често, пак, во јавноста протекуваат не само вестите за апсењето, туку и фотографиите што им ги направиле во полиција. Во ова видео можете да ги погледнете најлудите полициски фотографии на славните, но и да дознаете која е причината што биле уапсени.