Зошто Меган Фокс повеќе не добива улоги во Холивуд?Во сите медиуми често ќе налетате на секакви вести за Меган Фокс, но изгледа ниту една од нив не е поврзана со нејзината кариера. Актерката веќе некое време прави пауза од актерската кариера, но веројатно ова не е нејзина одлука. Проблемите на Меган во филмската индустрија започнаа додека работеше на филмскиот серијал Transformers. Актерката го навреди режисерот Мајкл Беј, па дури и го спореди со Хитлер, и поради ова ја изгуби улогата. За жал, за нејзиниот конфликт со Мајкл дознаа сите во Холивуд и повеќето ѕвезди застанаа на страната на режисерот.