Највпечатливите модни комбинации на Аријана Гранде што ќе ги помниме уште долгоКога станува збор за стилот на Аријана Гранде, многу ретко гледаме модни утки. Всушност, стилот на пејачката беше инспирација за бројни модни трендови што сигурно ќе ги носиме уште долго. Можеби најпрепознатливата комбинација на Аријана е широк блузон и високи чизми - парчиња што не ни помислувавме дека одат добро заедно. Младата пејачка успева да направи невеорјатни комбинации од лежерна и свечена облека, и секогаш изгледа одлично. Во ова видеo можете да погледнете кои се нејзните највпечатливи комбинации коишто имаа огромно влијание врз трендовите и сигурно ќе ги помниме уште долго.