Колекција автомобили, скапи патувања - на што најмногу троши Гал Гадот?Откако заработи речиси 30 милиони во 2020-та, Гал Гадот се најде на листата на најплатени актери во светот. Всушност, таа важи за третата најплатена актерка во Холивуд и за една улога ѝ имаат исплатено дури 20 милиони долари. Познатата актерка е страстен љубител на автомобили и има цела колекција од нив. Таа има вложено и во многу недвижнини, како и неколку бизниси, а има изјавено дека не штеди кога станува збор за патувања.