Крис Џенер, Мадона - славни жени кои ги изневерија сопрузите со многу помлади мажиВо холивудските скандали со изневерување обично мажите се „негативци“, но и славните жени ги изневеруваат нивните сопрузи, и тоа со многу помлади мажи. Додека беше во брак со Роберт Кардашијан, Крис Џенер го изневерила неколкупати. Во нејзините мемоари таа самата призна дека го изневерувала Роберт, откривајќи дека имала афера и со некој фудбалер. Подоцна се дозна дека тоа бил Тод Ватерман, кој е 10-тина години помлад од неа.