Принцезата Дијана, Алиша Кис - 20-те најдобри венчаници на славните дамиКога некоја славна личност прави венчавка, привлекува навистина многу внимание, а во центарот речиси секогаш е венчаницата. Славните можат да си дозволат дизајнерски венчаници, а повеќето се направени и специјално за нив, па не е ни чудно што скоро сите изгледаат волшебно. Од Алиша Кис и Одри Хепберн, па сè до принцезата Дијана, погледне кои славни дами ги носеа најубавите венчаници.