Ријана, Бијонсе, Дуа Липа - кои се најдобро облечените славни личности?Славните можат да си го дозволат секое парче облека, а тоа не значи дека сите знаат како да се облечат. Сепак, некои од нив имаат навистина неверојатен стил, не се плашат да експериментираат со облеката и ретко кој може да ги копира. Од Ријана и Бијонсе, па сè до Дуа Липа, погледнете кои се најдобро облечени славни личности.

The HWD Facebook commenting plugin is not published