Како заработува Џенифер Анистон настрана од актерската кариера?Џенифер Анистон се прослави со улогата во серијата Friends и слободно може да се каже дека од актерската екипа, таа постигна најголем успех после серијата. Најчесто таа се појавува во романтични комедии, но имаше и една сериозна улога и се покажа како актерка која може да се справи со секој жанр. Но, актерската кариера не е единствениот извор на приходи за актерката. Таа е навистина барана славна личност и заработува огромни суми само од договори со познати брендови. Истовремено, таа има и неколку свои парфеми, а планира да направи барем уште еден.