Детска количка од 13.000 долари - Најлудите работи што ги имаат купено КардашијансВеќе е повеќе од очигледно дека Кардашијанс сакаат да се фалат со нивното огромно богатство, па доста често трошат пари за најглупавите работи. На пример, Кајли Џенер купи количка за нејзината ќерка Сторми по цена од 12.500 долари, а доплатила уште 1.100 долари за да има фустан со ист дезен како количката. Погледнете го видеото и дознајте кои се другите луди работи за кои Кардашијанс фрлиле многу пари.