Како изгледа Меган Маркл со нејзината природна коса?Откако целиот свет дозна за неа, не помина долго пред Меган Маркл да биде прогласена за модна икона. Уште на почетокот Меган храбро ги прекршуваше правилата за облекување на кралското семејство, а сега кога со Хари се одделија со нив, таа има можност да го покаже нејзиниот вистински стил. Но сигурно сте забележале дека нејзината коса е секогаш иста – долга, права и со темна боја. Сепак, бидејќи Меган има афроамериканско потекло, нејзината природна коса е всушност многу виткана и густа.