Стероиди, обвинувања за сексуално вознемирување - мрачни детали од животот на Арнолд ШварценегерАрнолд Шварценегер е актер, но и најпознатиот бодибилдер во светот, а подоцна заплива и во политичките води. Иако актерот е инспирација за многумина, се чини дека и тој крие неколку мрачни тајни. Пред неколку години, актерот призна дека неколкупати ги преминувал границите кога бил со некоја жена. Пред оваа изјава, 6 жени го обвинија дека се обидувал да ги допре на непристоен начин без нивна дозвола, а тој го демантираше ова. Сепак, повеќе од една деценија подоцна, тој призна...