Криси Тајген и уште 9 славни личности кои отворено го мразат Доналд ТрампИако во САД има многу луѓе кои го поддржуваат Доналд Трамп, многумина, вклучувајќи и дел од славните, отворено кажуваат дека го мразат. Дел од нив не го сакаа уште пред да биде избран за претседател и изјавија дека ќе се преселат ако победи тој. Сега, пак, сè почесто гледаме објави на славните во кои велат дека Трамп мора да оди во затвор. Погледнете го видеото и дознајте кои познати го мразат Трамп и сакаат да заврши зад решетки.