„Во детството видов многу насилство“ - помалку познати факти за Кристина АгилераОткако првпат се појави на сцената пред многу години, Кристина Агилера направи драстични промени и во изгледот, и во начинот на живот, а нејзиниот пат до славата не бил воопшто лесен. Кога пејачката имала само шест години, нејзината мајка го оставила татко ѝ бидејќи тој бил насилен. Самата пејачка има изјавено дека во детството се чувствувала заробено и исплашено, но и дека во нејзиниот дом била сведок на многу насилни сцени.