Гвен Стефани и уште 9 славни кои го напуштија Холивуд за време на пандемијатаИзгледа дека сè поголем број славни личности го напуштаат Холивуд и одлучуваат да живеат помирен живот, далеку од очите на јавноста. На пример, Гвен Стефани, заедно со сопругот и децата, се пресели на огромен ранч во Оклахома. Иако пејачката често престојува и во Лос Анџелес поради работни обврски, поголемиот дел од времето го минува во новиот дом. Погледнете го видеото и дознајте кои други славни си заминаа од Холивуд за време на пандемијата.