Нејзиното вистинско име е Рејчел - забавни факти за Меган МарклКога Хари и Меган Маркл потврдија дека се пар во 2016-та, таа стана една од најзборуваните славни личности во светот. А, колку повеќе работи се дознаваат за неа, изгледа дека луѓето сè повеќе ја сакаат. Но иако Меган е доста популарна, сепак постојат факти за неа кои сигурно не сте ги слушнале. Знаевте ли дека нејзиното вистинско име е Рејчел? Меган е всушност второто име на војвотката, а не е познато зошто го користи тоа наместо Рејчел.