Том Хенкс и Рита Вилсон - најдолгите врски и бракови во светот на славнитеРазводите и раскинувањата се нешта што сите ги поврзуваме со светот на шоу-бизнисот, но и во Холивуд постојат врски и бракови кои го издржале тестот на времето. Некои славни личности се со своите партнери со децении, а некои се заедно уште од нивните тинејџерски години. Том Хенкс и Рита Вилсон, Сара Џесика Паркер и Метју Бродерик, Курт Расел и Голди Хоун – погледнете кои се најдолгите врски и бракови во светот на славните.