Закани по живот, нарушување во исхраната - мрачни факти за Кетрин Зита ЏонсИако Кетрин Зита Џонс е една од најпознатите холивудски актерки и има блескава кариера, се чини дека кога слушаме за нејзиниот приватен живот, дознаваме само лоши работи. Актерката се соочила со секакви проблеми и предизвици, а некои од нив навистина ќе ве остават без зборови. На пример, една жена која ѝ била љубоморна на Кетрин поради бракот со Мајкл Даглас, ѝ испратила порака во која се заканува дека ќе ја убие на многу свиреп начин…