Не ја интересираат диети, сака брза храна - што сè јаде Кајли Џенер во еден ден?Додека повеќето славни се опседнати со здрава исхрана, изгледа на Кајли Џенер воопшто не ѝ е грижа за тоа. Младата богаташка неколкупати има изјавено дека секогаш јаде она што сака и воопшто не троши време и енергија на диети. Кајли вели дека најчесто го прескокнува појадокот, но никогаш не одбива хамбургер или каква било брза храна…