Сестрите Кардашијан и уште 9 славни личности чии семејства сакаа да изнудат пари од нивНекои луѓе се горди кога член од семејството ќе стане успешен и богат, но постојат и оние кои бараат начин да го искористат тоа во своја корист. Па, во светот на славните доста често се случува некоја ѕвезда да има ваков проблем со член од семејството. 2020-та беше особено ужасна година за Ванеса Брајант – таа ги изгуби сопругот Коби и ќерката Џиџи во хеликоптерска несреќа, а како тоа да не е доволно, нејзината мајка се обидуваше да изнуди пари од неа. Ванеса сподели дека мајка ѝ поднела тужба и побарала 5 милиони долари од неа, бидејќи никој не ѝ платил за тоа што се грижела за децата на Коби и Ванеса…