Студирала неврологија, има 5 музички албуми - Забавни факти за Грајмс, девојката на Илон МаскМожеби поголемиот дел од јавноста не знаеше која е Грајмс сè додека не му стана девојка на Илон Маск, но зад себе таа има богата музичка кариера и досега има издадено 5 албуми. Покрај тоа, Грајмс, чие вистинско име е Клер, студирала и неврологија, но не стигнала да го заврши факултетот…