ВИДЕО: Партнерот избегнува физички контакт и уште 5 знаци дека љубовта во вашата врска згаснува

Партнерот избегнува физички контакт и уште 5 знаци дека љубовта во вашата врска згаснуваЗа жал, како што се вљубуваат, луѓето и се одљубуваат, без разлика што долго време се со партнерот и тој не направил ништо погрешно. Во ваквите моменти, особено ако станува збор за сериозна врска или брак, може да биде навистина тешко да се соочите со реалноста. Но сепак, добро би било да ги препознавате знаците кои покажуваат дека љубовта помеѓу вас згаснува, отколку и двајцата со партнерот да се измачувате. Од избегнување физички контакт, па сè до избегнување конфликти и караници, погледнете кои се знаците што го покажуваат ова.