ВИДЕО: Белата куќа и уште 9 места кои Доналд Трамп повеќе не смее да ги посети

Белата куќа и уште 9 места кои Доналд Трамп повеќе не смее да ги посетиЗнаевте ли дека сега, штом му заврши мандатот, Доналд Трамп не смее да отиде во Белата куќа, иако живееше таму четири години? Наводно, ако сака да го посети неговиот поранешен дом, Трамп мора да добие покана од новиот претседател – Џо Бајден. Но, бидејќи по сè изгледа дека тие се во многу лоши односи, Бајден сигурно нема да му испрати покана. Друго место на кое Трамп не смее да стапне е познатата Ареа 51…