ВИДЕО: Дечки од Србија возат сноуборд по улиците во Чикаго

Дечки од Србија возат сноуборд по улиците во ЧикагоНа социјалните мрежи вирално се споделува видео каде дечки од Србија возат сноуборд по улиците во Чикаго. Огромните снежни наноси ги инспирираа за оваа луда авантура, која дефинтивно не е безбедна и е опасна по живот.