ВИДЕО: Многу темен кармин и уште 15 трендови што ги започна Ријана

Многу темен кармин и уште 15 трендови што ги започна РијанаРијана е модна икона и вистинска трендсетерка и иако можеби не сте забележале, некои од најпознатите трендови од изминативе неколку години се прославија токму поради неа. Темните кармини не се ништо ново, но повеќето девојки не сакаа да ризикуваат со нив. Сепак, кога Ријана почна да ги носи, речиси и да немаше девојка која не им даде шанса...