ВИДЕО: Џеј Ло и уште 9 славни кои потекнуваат од сиромашни семејства

Џеј Ло и уште 9 славни кои потекнуваат од сиромашни семејстваФакт е дека најпознатите луѓе на планетата имаат раскошен живот, но ова не значи дека отсекогаш било вака. Всушност, многу познати актери и музичари потекнуваат од сиромашни семејства, но решиле да не се откажат од својот сон и успеале да стигнат до целта. Ѕвездите како Скарлет Јохансон, Џеј Ло, Лизо и многу други пораснале во семејства кои едвај го преживувале месецот, а ова, пак, ги прави нивните приказни уште поинспиративни. Погледнете го видеото и дознајте кои славни потекнуваат од сиромашни семејства.