ВИДЕО: Мала модна икона - што сè има во гардероберот на Сторми, ќерката на Кајли Џенер?

Мала модна икона - што сè има во гардероберот на Сторми, ќерката на Кајли Џенер?Ќерката на Кајли Џенер е една од најпопуларните деца во светот, а мајка ѝ навистина дава сè од себе за да ја претвори во модна икона. Па така, уште од најрана возраст Сторми има носи тренди облека, па дури и брендирани чанти. Неколкупати, пак, Кајли се погрижи да бидат модни близначки, па и двете носеа идентични брендирани парчиња. Во ова видео можете да погледнете што сè има во гардероберот на малата Сторми.