ВИДЕО: Од бројни утки, до модни икони - Колку се промени стилот на Кардашијанс низ годините?

Од бројни утки, до модни икони - Колку се промени стилот на Кардашијанс низ годините?Девојките од кланот Кардашијан-Џенер се можеби највлијателните личности на планетата, без разлика дали станува збор за облека, мејкап трендови или нешто друго. Иако можеби денес јавноста се восхитува на комбинациите на Ким, Клои, Кајли и другите жени од семејството, во минатото тие беа далеку од најдобро облечените личности, а постојат многу фотографии и видеа кои се доказ за тоа. Во ова видео, пак, можете да погледнете колку се промени стилот на Кардашијанс низ годините.