ВИДЕО: Неверства, тужби, скандали - најбурните раскинувања и разводи на славните

Неверства, тужби, скандали - најбурните раскинувања и разводи на славнитеПериодов најмногу се зборува за разводот на Ким Кардашијан и Канје Вест, но најверојатно нивната разделба ќе помине мирно. Според изворите, и двајцата сакаат да ги избегнат драмите и се согласуваат во врска со поделбата на имотот и старателството над нивните деца. Сепак, некои разводи и раскинувања во светот на шоу-бизнисот не поминуваат така мирно. Благодарение на филмскиот серијал Twilight, голем број фанови се израдуваа за врската на Роберт Патинсон и Кристен Стјуарт. Нo, додека беа заедно, во медиумите се појавија фотографии од Кристен во прегратката на друг маж, и набрзо целиот свет дозна за нејзиното неверство…