ВИДЕО: Мик Џегер, Џек Николсон - Славни личности кои тврдат дека спиеле со над 1.000 различни луѓе

Мик Џегер, Џек Николсон - Славни личности кои тврдат дека спиеле со над 1.000 различни луѓеПросечниот човек има 10-тина сексуални партнери во текот на животот. Нормално, постојат и луѓе со многу поголем број од овој, но некои славни тврдат дека спиеле со дури 1.000 различни луѓе, па и повеќе. Факт е дека веројатно никогаш нема да дознаеме дали ја зборуваат вистината, но тие дефинитивно си стојат на својот збор. Од Мик Џегер, па сè до Џек Николсон, погледнете кои славни тврдат дека имале над 1.000 сексуални партнери.