ВИДЕО: Контурирање, облека од латекс - кои трендови се прославија поради Кардашијанс?

Контурирање, облека од латекс - кои трендови се прославија поради Кардашијанс?Влијанието на девојките од кланот Кардашијан-Џенер е повеќе од очигледно, па не е ни чудно што голем број трендови се прославија токму поради нив. Од многу долги нокти и контурирање, па сè до облека од латекс, познатите сестри се инспирација за многу девојки и жени. Во ова видео можете да погледнете кои трендови се прославија само поради Кардашијанс.